Afternoon Tea

Vi bjuder in till ett seminarium med Afternoon tea - helt gratis!

Kom och hör experter dela med sig av sin kunskap, träffa andra medlemmar och låt sakkunniga inspirera till nya idéer för din verksamhet!

Tema - "Kärlek på jobbet"

Att människor blir kära är underbart. Ofta inträffar det på jobbet. Faktum är att ca 15 procent träffar sin partner på jobbet. Att ta kontakt med en kollega är sällan ett problem, jobbet erbjuder många naturliga samtalsämnen. Det är antagligen därför det är vanligare att hitta sin partner på jobbet än på till exempel krogen. Det kan dock bli känsligt när arbetslivet och det privata skall samsas. Det finns fler att ta hänsyn och förhålla sig till på arbetsplatsen och det kanske inte faller i god jord hos alla.

När kärleken slår till på jobbet kan det bli en fråga för dig som chef. Hur ska man hantera det när två kollegor inleder ett förhållande? Vad händer när chefen och medarbetaren hittar varandra? Hur påverkas förtroendet för chefen/ medarbetaren? Ibland är kärleken inte besvarad, vad kan och bör företaget göra i sådana fall? Hur påverkas arbetsmiljön och arbetsförhållandet om det tar slut? Vilka rättigheter/ skyldigheter har du som chef när det kommer till dina medarbetares kärleksliv?

Frågorna är många och under detta entimmesseminarium ger vår arbetsrättsjurist, Mia Fransson, en inblick i arbetsrätten och hur du som arbetsgivare skall hantera situationerna om och när de uppkommer.

Skellefteå: 14 februari
Tid: 14:30-15:30